rubics nettside

Rubics er en egenutviklet løsning, som gir deg full fleksibilitet til å endre siden etter behov. Varianten du ser her er blant annet brukt av Oslo Flaggfabrikk.

Når endringene er så omfattende som de er i dag, kan det være krevende å få til en rask omstilling. 

Vi kan hjelpe deg å komme raskt i gang med salg på nett. Som fullservicebyrå hjelper vi deg ikke bare med selve omstillingen, men gir deg også råd om hvordan du best utnytter de digitale kanalene.

Hylleklare nettsider

Rubics leverer nøkkelferdige nettsider og nettbutikker , utviklet av oss i Apriil Digital Oslo i samarbeid med norske kunder. Løsningen er godt utprøvd. I dag består løsningen av en rekke funksjoner, som gjør at du kan starte i det små, for deretter å bygge ut løsningen etter behov. 

Vi har en rekke maler du kan velge mellom, som kan tilpasses bedriftens profil og identitet. Rubics er dessuten brukertestet av norske brukere. Resultatet er en brukervennlig og intuitiv løsning, tilpasset norske forhold.

Full CRM-integrasjon

Rubics har integrasjon med vårt norskutviklede CRM og markedsverktøy kalt Profiler. Systemet gjør det enkelt å optimalisere både markedsføring og håndetring av kundekommunikasjon.

Rubics gir deg fleksible nettløsninger

Skybasert

Du trenger kun tilgang, så kan du starte opp

Tilpasset

Riubics kan tilpasses din logo og fargeprofil

Lynraskt

Rubics er bygget for rask innlasting på alle plattformer

Skalerbart

Rubics er oppbygd av skalerbare funksjoner, for både nettsider og nettbutikker

Allsidig

Rubics passer både til salg for bedrifter (B2B) og forbrukere (B2C)

Integrert

Rubics fungerer sømløst med markedsførings- og CRM-verktøyet Profiler

Sikkert

Rubics har trygg integrering mot betalingsløsninger

Samarbeidsvillig

Rubics kan integrers opp mot eksisterende systemer

Med Rubics vil du raskt kunne lansere en ny nettside eller nettbutikk.

Vil du vite mer? Ta kontakt med oss for en uforpliktende visning av Rubics. 

stendi

Stendi er en av mange bedrifter som bruker Rubics som sin nettsideløsning.

Fleksible maler

Rubics er skalerbar og kan enkelt oppdateres med nye komponenter og funksjoner. Behovene endrer seg over tid, og systemet oppdateres løpende med nye komponenter og funksjoner. 

Tilpasset alle flater

Rubics er designet med mobile first i tankene. Det vil si at malene er optimalisert for mobilbruk. Mobiltilpasning blir viktigere og viktigere, da mobilbruken i Norge stadig øker. Google legger størst vekt på mobiltilpassede nettsider i sine søkeresultater. 

Det vil si at en god mobilversjon rangeres høyere i søkeresultatene. Designet er responsivt, og tilpasser seg i tillegg alle øvrige skjermstørrelser - som nettbrett og desktop. 

alt installasjon

ALT Installasjon har valgt Rubics som nettsideløsning, og har også nettbutikk integrert. Her kan også brukerne bestille elektriker gjennom Min side, og se når de er tilgjengelige.

Rask nettside 

Nordmenn er på verdenstoppen når det kommer til å søke informasjon fra mobilen. Vi forventer også å finne informasjonen fort. Må vi vente for lenge, det vil si tre sekunder, tenderer vi til å forlate nettsiden og prøve et annet alternativ. Rubics har optimal hastighet for å ivareta dine kunders brukeropplevelser.

Vi har også vektlagt god komprimering av bilder, slik at de ikke går utover verken kvalitet eller lastetid.

Alltid optimalisert 

Google endrer algoritmen sin kontinuerlig, og for å være synlig på nett er det viktig å oppfylle Googles krav. Ved bruk av Rubics garanterer vi at siden din alltid er optimalisert. Vi gjennomfører teknisk SEO-sjekk to ganger i året, slik at du slipper å tenke på det.

Ta kontakt gjennom skjemaet under dersom du ønsker en uforpliktende gjennomgang. 

Kontakt oss

Har du et prosjekt du ønsker at vi skal se på? Fortell oss kort hva det gjelder i skjemaet under, og vi tar kontakt.