nettbutikk

Ny nettbutikk - uten teknisk vedlikehold

Med ny nettbutikk følger også nye krav til vedlikehold. Èn ting er innholdet - men hva gjør du med de tekniske elementene? Det slipper du å tenke på med nettbutikkløsningen Rubics.

Vi garanterer nettbutikker og nettsider som alltid er optimalisert, og utfører også teknisk SEO-sjekk manuelt to ganger i året. 

Rubics holder seg alltid oppdatert. Det skyldes at den er del av en felles kodebase, som oppdateres løpende i henhold til algoritmeendringene i søkemotorene. For deg betyr det at teknologien alltid er oppdatert – uten at du må tenke på noe som helst. 

nettbutikk

Vi tenker på merkevaren din

Nettbutikkløsningen er designet for å forenkle kjøpsprosessen. Rubics består av fleksible maler som kan tilpasses med dine farger, fonter og bilder. Merkevaren din ivaretas altså i alle ledd. 

Behovet ditt kan endre seg over tid. Løsningen oppdateres derfor fortløpende med nye komponenter og funksjoner. Vi gir deg informasjon så fort ny funksjonalitet skal implementeres.

nettbutikk - utsjekk

Økt hastighet kan resultere i flere konverteringer

Nordmenn er i verdenstoppen når det kommer til å søke opp informasjon fra mobilen, og forventer å finne svarene vi trenger raskt. Må vi vente for lenge, tenderer vi til å forlate nettsiden og prøve et annet alternativ. 

De tre sekundene ekstra med venting kan være avgjørende for om du får en konvertering eller ikke. 

Vi sørger for at nettsiden eller nettbutikken din har optimal hastighet når vi leverer den fra oss. Den tekniske grunnmuren sikrer at teknisk SEO er ivaretatt, blant annet med tanke på bildekomprimering. 

Fortell meg mer om nettbutikkens fleksibilitet og hastighet!

nettbutikk

Nettbutikken er mobile first

For å ivareta mobilbrukerne er Rubics designet og satt opp med «mobile first» i tankene. Kort forklart betyr det at systemet er optimalisert for mobilbruk. Det blir viktigere og viktigere i tiden som kommer, da Google prioriterer nettsider som er mobiltilpasset. Du hentes opp i søkeresultatet på bakgrunn av mobilversjonen.

Designet er responsivt, og tilpasser seg i tillegg alle øvrige skjermstørrelser – som nettbrett og desktop. 

Les også: Ny nettbutikk for Norges eldste flaggprodusent

Kontakt oss

Har du et prosjekt du ønsker at vi skal se på? Fortell oss kort hva det gjelder i skjemaet under, og vi tar kontakt.