Tilpasser seg ditt behov

Systemet fortsetter å utvikle seg basert på endringene i markedet og ut i fra hva våre kunder ønsker. Er du lei av inbound-verktøy som ikke tilpasser seg ditt behov, men hvor du må tilpasse ditt behov til løsningen? Da kan Profiler være noe for deg å teste ut.

Som norsk utvikler ønsker vi hele tiden å tilpasse oss våre kunders behov, og gjennom dette optimalisere løsninger for alle brukerne. Vårt system er fleksibelt og enkelt, og brukes i dag av både store og små kunder. 

Profiler gir deg alt i ett uten at du får begrensede muligheter på design, utforming eller andre spesifikke ønsker du trenger oppfylt.

De viktigste funksjonene i Profiler

Nettsider

Mange har i dag nettsider som trenger oppdatering, eller har nettsider som verken har CRM-system, blogg eller system for e-postutsendelser. 

Profiler bygger profiler på nettsiden din. Det vil si at du kan «se» hvor mange ganger en person har vært på siden din og hva de gjør. Slik profil-bygging gir deg verdifull informasjon langt på utsiden av hva andre analyseverktøy kan bidra med.

Nettsidene har en rekke ulike applikasjoner tilgjengelig, slik som nettbutikk, kursbestillingssystem, mins ide funksjoner, skjemaer, etc. Alt kan settes sammen etter kundens behov. Profiler vil følge kunden uansett, og gjøre det mulig for deg å optimalisere innholdet og funksjoner. 

Nettsidene er optimale med tanke på SEO. Du som bruker, ledes gjennom optimaliseringsjobben. Vi har lagt inn verktøy som ikke bare sikrer at du fyller inn korrekt informasjon med tanke på søkemotorene, du får også informasjon løpende om hvorfor, hvilke retningslinjer du bør følge, og så videre. Dette gjør at det ikke er påkrevet at du har inngående kunnskap om SEO før du tar i bruk verktøyet. 

Stendi Familiehjem benytter Profiler til å samle inn og bearbeide potensielle fosterhjemsfamiler. 

Stendi bruker Profiler CRM

Stendi Familiehjem benytter Profiler til å samle inn og bearbeide potensielle fosterhjemsfamilier. Les gjerne mer om hva Ludens har gjort for Stendi her.

Blogg

Ønsker du en blogg som gjør det enkelt for deg ikke bare å publisere innhold, men også å sende ut informasjon og følge opp alle som viser deg interesse? Da bør du teste ut norskutviklede Profiler. Mange brukere har i dag ikke tidligere erfaringer, men opplever at Profiler er enkel i bruk, det er enkelt å sette opp innholdet slik de ønsker, følge opp responsen og ikke minst hente ut statistikk. 

E-post

E-postverktøyet som ligger i profiler lar deg ikke bare personifisere utsendelsen både i innhold og design, i tillegg får du detaljert analyse av hva som skjer med e-posten. Denne forteller deg hvor mange som åpner, hvor mange leser, hva leser de, etc.

Marketing automation

Profiler har en probot som benytter seg av AI. Det vil si at du kan sette opp automatiske løp du vil leserne av eksempelvis nyhetsbrevene du sender ut, skal følge. Enkelt forklart kan systemet automatisk sende ut oppfølgingsmailer, sende ut informasjon, ta kontakt, følge opp leads med mer. Alt uten at du manuelt bør følge opp. 

Landingssider for kampanjer

Har du behov for enkle og tilpassede kampanjesider, sider for invitasjon av ulike arrangementer, samlinger, etc. er systemet optimalt. Du har en rekke ulike valg med tanke på hvordan disse sidene skal se ut, hva de skal gjøre og hvilket innhold de skal ha. 

Analyser

Er du usikker på hvor mye du får igjen for satsningen?

Profiler gir deg mulighet til detaljerte analyser som gjør det ikke bare mulig å optimalisere alle tiltak, men du får også oversikt over ROI på tvers av alle kanalene.

CRM

Profiler er optimal for å følge opp kunden. 

I Profiler får du muligheten til enkelt å logge alle detaljer direkte på kundekortet, få tilgang til all informasjon om leads, samt hvilken innholdsreise dette leadet har hatt. Du har også mulighet å sette opp automatiserte prosesser hvor du slipper å tenke på manuell oppfølging. Systemet tar vare på kundene dine.

Disse bruker Profiler

mitt valg
stendi-logo
alt-installasjon

Oslo by steinerskole benytter Profiler til å håndtere søkere fra første kontakt til oppstart. Mitt Valg benytter Profiler til å kommunisere med sine brukere på ulike nivåer. ALT Installasjon benytter Profiler som kampanjeverktøy og som automasjon knyttet til nettsiden.

Kontakt oss

Har du et prosjekt du ønsker at vi skal se på? Fortell oss kort hva det gjelder i skjemaet under, og vi tar kontakt.