elon kundeklubb og nettside

DM og print

Den gode, gamle kundeavisen er fremdeles en særdeles effektiv markedsføringskanal. Vi produserer DM-er både for Elon Norge sentralt, og lokale DM-er for flere av kjedens butikker. I tillegg designer vi jule- og sommermagasiner, samt foldere og trykt materiell til bruk i butikkene.

elon dm-erelon brosjyre
elon nyhetsbrev

Kundeklubb og nyhetsbrev

Sammen med Elon startet vi en av landets første kundeklubber, allerede i 2015. I dag har Club Elon over 65 000 medlemmer, som alle nyter godt av eksklusive medlemsfordeler og månedlige, rabatterte medlemstilbud. Apriil Digital Oslo har kodet opp og drifter kundeklubbens landingsside, samt oppsett og utsendelse av ukentlige nyhetsbrev.

Sosiale medier

Apriil Digital Oslo drifter Elon Norges aktiviteter i SoMe-kanalene Facebook, Instagram, Snapchat og Youtube. Innholdet består blant annet av salgsrelaterte poster, artikkelstoff fra Elons inspirasjonsunivers og en ukentlig fredagskonkurranse. Vi produserer mye video og kampanjemateriell til bruk i sosiale medier, og håndterer også digital forsterkning av kundeavisene både på Elons sentrale Facebook-side og 30+ av sidene til kjedens lokale utsalgssteder. 

elon digital kundereise

Tips og råd

Samtidig med opprettelsen av kundeklubben skapte vi Elons Tips og Råd-side. Inspirasjonsuniverset består nå av flere hundre artikler, som er skrevet fra bunnen av. Valg av tema gjøres basert på sesong, trendanalyser og søkestatistikk, blant annet. Alle artikler trekker frem relevante produkter fra Elons nettbutikk, med direkte kjøpslenke. Artikkelstoffet deles via sosiale kanaler, samt nyhetsbrev og via forsiden på elon.no

Digitale bannere

Apriil Digital Oslo produserer og distribuerer en stor andel av Elons digitale bannere. Bannere vises både i regionale nettaviser, samt lokalaviser knyttet til områder med Elon-butikker. Vi bistår også med bannerannonsering på nettsteder som prisjakt.no, finn.no og Youtube. Ved behov legger vi dessuten opp innholdplugger med artikkelstoff fra Tips og Råd-siden, som plasseres sammen med redaksjonelt innhold på ulike aviser og nettsteder (men merket som annonsørinnhold).

Vårt gode samarbeid med Elon er et godt eksempel på bredden du finner i Apriil Digital Oslo, og vi vil gjerne hjelpe din bedrift på samme måte. Spørsmål? Ikke nøl med å kontakte oss

Kontakt oss

Har du et prosjekt du ønsker at vi skal se på? Fortell oss kort hva det gjelder i skjemaet under, og vi tar kontakt.