nettsiden din er ofte ansiktet til bedriften utad

Mange bedrifter sliter i dag med utdaterte nettsider som ikke møter dagens krav. Vi har derfor spurt fagansvarlig i teknisk avdeling, Stian Bakkane, om han kan fortelle litt om den nye webløsningen vår, Rubics. Hint, det ligger litt i kortene at Rubics løser problemet med å stadig måtte oppdatere nettsidene for å følge utviklingen.

Les også: 4 tips for å sjekke om nettsiden er utdatert 

Smarte nettsider raskt og effektivt

– Vi har alltid utviklet websider, men webben utvikler seg i rekordfart, sier en engasjert Bakkane. De rammeverkene vi tidligere har brukt, har vært litt trege med tanke på å henge med i denne utviklingen.

– Målet med å lage Rubics var å lage en løsning som gjør det effektivt å utvikle nettsider som er raske, samtidig som de også følger alle de moderne standardene. Løsningen vår gjør det enkelt for oss å foreta endringer når disse standardene utvikles og oppdateres. For noe nytt skjer hele tiden, konstaterer utvikleren.

Teksten fortsetter under banneret.

Vil du vite mer om Rubics?

Enten du trenger en kompleks nettbutikk, eller en mindre side, er Rubics fleksibel, lynrask og tilpasset alle flater.

Les også: En analyse av nettsiden din gir verdifull innsikt 

Hva gjør webløsningen vår unik?

– Rubics er en løsning for å lage raske nettsider som følger Googles retningslinjer for SEO (søkemotoroptimalisering), som følger retningslinjene for universell utforming på web, og som følger alle retningslinjer for det vi i dag karakteriserer som moderne nettsider. I tillegg var det viktig for oss å utvikle en løsning hvor selve publiseringen er fleksibel. Vi ønsket ikke å låse en nettside til et sett medstramme maler. I stedet ville vi tilby fleksibilitet, uten at det skulle gå på bekostning av hastighet og de andre retningslinjene.

– Hvis vi ønsket å endre design tidligere, måtte utviklerne sette opp en ny mal som støttet opp nytt design, presiserer han. – Nå kan derimot den som publiserer sette opp nettsiden nøyaktig slik de selv ønsker. Dette gjør det blant annet gjør det enkelt å A/B-teste, eller å implementere endringer som tidligere ville krevd flere timer, om ikke dager, med utviklingstid.

Les også: 5 tips når besøkene på nettsiden faller 

– Med Rubics kan man sette opp nettsider som ser vidt forskjellig ut, og som fungerer forskjellig, til en mye lavere pris enn om nettsiden skulle vært bygget opp fra scratch, avslutter Bakkane.

Nysgjerrig på hvilke digitale muligheter som kan styre bedriften din i riktig retning? Vi har et profesjonelt team som hjelper deg å kartlegge bedriftens behov. Ta kontakt for mer informasjon. Bruk skjema under

Kontakt oss

Har du et prosjekt du ønsker at vi skal se på? Fortell oss kort hva det gjelder i skjemaet under, og vi tar kontakt.