inwise i mitt valg

Det er trivelig med kurshelg. Man får sove på hotell, man har barnefri og man får spise god middag sammen med gode kolleger. Hyggelig, men å sende sine ansatte på kurs kan fort koste mer enn det smaker.

For hvilken garanti har du for at alle lærer det samme, og lærer de nok til å kunne overføre kunnskapen videre i bedriften? Er eksterne kurs en litt udatert måte å lære på?

Les også: Inwise - Fremtidens læringsplattform (LMS)  

Hva er e-læring?

Enkelt forklart er e-læring kompetanseheving på nett. Kall det gjerne et kurs, som du kan ta hvor som helst og når som helst.

Selve målet med en god e-læringsplattform er å engasjere og motivere brukerne. Nettopp derfor må innholdet og læringsmålene være tydelige, og ikke minst tilpasset brukerne. Det betyr også at det må være enkelt å oppdatere og justere innholdet etter behov.

Vår e-læringsplattform heter Inwise. Den er tilpasset alle flater, enten du bruker mobil, nettbrett eller desktop. Den er også tilgjengelig for brukerne når de selv ønsker. Inwise tilbyr altså en praktisk, kostnadseffektiv og smart løsning for kompetanseheving og videreutdanning av alle dine ansatte.

Hvem kan bruke e-læring?

Alle! Verden blir stadig mer digital, og er løsningen brukervennlig nok kan de brukes av ansatte i alle aldre og bransjer. Med e-læring sørger du for at absolutt alle med behov for opplæring får det samtidig. Du som bedriftseier kjenner dine ansatte best, og kan bestemme og tilpasse innholdet etter deres bruk.

Les også: Digitalisert undervisningsmateriell for MITT VALG med Inwise 

Hvorfor Inwise?

Vi er alle forskjellige, og vi lærer også i forskjellig tempo. Via Inwise kan dine ansatte selv bestemme tempoet, samt hvor og når de tar det i bruk. Som administrator kan du følge med på hvem som har gjennomført kursene.

Med Inwise får du får blant annet:

  • Et engasjerende og pedagogisk verktøy
  • Et brukervennlig system
  • Fleksibilitet – systemet kan enkelt oppdateres og oversettes til flere språk
  • E-læring tilpasset alle flater: Desktop, nettbrett og mobil
  • En løsning som lar brukeren ta til seg ny kunnskap i eget tempo
  • Du bestemmer design, funksjon og innhold
  • En miljøvennlig løsning for opplæring

Hvordan ser din e-læring ut?

Hva er det viktig at dine ansatte har kunnskap om? Skal e-læringen være bilde- og videotung, eller skal det for det meste leses og noteres refleksjoner underveis? Ja takk, begge deler?

Ønsker du å vite mer om Inwise og hvorfor det kan være et godt hjelpemiddel i din bedrift? La oss hjelpe deg. Send oss din informasjon via skjemaet under, så kontakter vi deg.

Kontakt oss

Har du et prosjekt du ønsker at vi skal se på? Fortell oss kort hva det gjelder i skjemaet under, og vi tar kontakt.