Snorre data illsutrasjon gifsnorre data

Nettside 

Vi har satt opp snorredata.no i Rubics, vår egen nettsideløsning. Nettsiden er igjen koblet opp mot Profiler, vårt egenutviklede CRM-system. For SNORRE data var det viktig å synliggjøre og strukturere de respektive tjenesteområdene, med tilknyttede undermenypunkter: 

  • Skytjenester
  • Datasikkerhet
  • Webhosting
  • IT- og konsulenttjenester
  • Digitale møterom

Siden lansering har vi jobbet strategisk med innholdsproduksjon for å øke den organiske synligheten. Primært har vi jobbet med tekster i aktuelt-området relatert til sikkerhet, samt utbygging av undermenypunktene. 

snorre data skjermernettside

Profil

Den visuelle profilen til SNORRE data er videreutviklet med større kontrast i farger for bedre universell utforming og egen strek for illustrasjoner. Illustrasjonene skal forenkle kompliserte tekniske områder, og med animasjon gjør de nettsiden mer levende. Stilen er avslappet og illustrasjonene er kjønnsnøytrale, med flere detaljer i teknologien enn menneskene. 

snorre data brosjyreit og konskuelttjenester snorre datagif

Sosiale medier og nyhetsbrev

Siden lansering har vi kjørt jevnlige aktiviteter på sosiale medier, i tillegg til et always on-løp for de viktigste tjenestene deres. For å sikre kostnadseffektivitet i produksjon, brukte vi tid innledningsvis på å sette opp gode maler for videoer, bilder og nyhetsbrev. Profilen deres skulle være godt gjenkjennbar også i sosiale medier, og dermed ble økt fokus på animasjon og grafikk i deres farger viktig. 

Kontakt oss

Har du et prosjekt du ønsker at vi skal se på? Fortell oss kort hva det gjelder i skjemaet under, og vi tar kontakt.