Du har sikkert merket at sosiale medier som Facebook og Instagram, og til og med nettavisen du leser mest, har blitt visuelle platformer. Den digitale jungelen på internett vokser seg stadig mer frodig, og det handler mer og mer om å skille seg ut. 

Du fanger ikke folks oppmerksomhet bare ved å skru på CAPS LOCK før du begynner å skrive, men ved hjelp av bilder og ikke minst video

24 000 ord i sekundet

Hvis et bilde sier mer enn tusen ord, og en video viser 24 bilder i sekundet, vil du ha sagt over 100 000 ord på fem sekunder. Nå setter vi det på spissen så klart, men det hersker ingen tvil om at bilder og videoer fanger folks oppmerksomhet. Plasser en skjerm på et hvilket som helst venterom, så ser man det umiddelbart.

I Apriil Digital Oslo vet vi å nyttiggjøre oss av dette, og vi vektlegger den visuelle presentasjonen på tvers av alt vi produserer. Vi har lang erfaring med å skape visueller som får målgruppen til å stoppe opp, slik at man får sekundene man trenger for å pirre nysgjerrigheten videre. Gjennomsnittlig visningstid på videoer i sosiale medier er på bare noen sekunder, så det gjelder definitivt å treffe blink fra første millisekund.

Alt fra korte animasjoner til fulle produksjoner

I Apriil Digital Oslo setter vi ingen begrensninger på videolengder. Hverken oppad eller nedad. Hvis et budskap trenger en rask animasjon på bare noen sekunder, lager vi det. Hvis et budskap trenger en halvtime for å komme tydelig frem, lager vi det også.

Det viktige for oss er å formidle noe som treffer målgruppen og gir en respons, enten det er snakk om et raskt klipp til bruk på Snapchat eller forsidebildet på en katalog til bruk i næringslivet.

Nå har vi imidlertid sagt nok, så la oss heller vise deg noen eksempler på jobber vi har gjort. Ta kontakt med oss hvis du trenger noe liknende, eller noe helt annet.

Sjekk ut noen av våre arbeider her 

Kontakt oss

Har du et prosjekt du ønsker at vi skal se på? Fortell oss kort hva det gjelder i skjemaet under, og vi tar kontakt.