rubics nettsideløsning

Det er mange grunner til at du nå leser om nettsider. Er ikke resultatene gode nok? Mangler nettsiden din fleksibilitet, eller er den bare utdatert? Har du fått i oppgave å finne gode alternativer som senere skal diskuteres i bedriften din? 

Vi skal gjøre vårt beste for å svare på dine spørsmål, og samtidig informere om hva du bør se etter i en ny nettside. Sannsynligvis trenger du en Rubics-løsning.

Trenger du fremtidsrettet e-læring? Prøv vår Inwise!

rubics nettside publisering

Hva er Rubics?

Apriil Digital Oslo innså at det beste vi kunne gjøre for våre kunder var å lage vår egen nettsideløsning. Vi tok sikte på å lage noe med full fleksibilitet og responsivt design. En løsning som ikke bare møter dagens krav, men også fremtidens. Det er dette som er Rubics.

I Rubics finner du ulike maler og komponenter, slik at du kan fortelle om din merkevare på din måte. Kombiner video, bilder, bannere, tekst og så videre, og kle det hele i dine farger, fonter og hva enn det måtte være som definerer din bedrift. Trenger du nettbutikk? Ikke noe problem. Ønsker du full kontroll på kunder og besøkende? Det er også ivaretatt.

Nettbutikk i mobil

Nettsider for deg som trenger fleksibilitet

Kanskje du allerede har kikket på leverandører som spenner fra lavterskeltilbud som Squarespace og Wix, til langt mer komplekse løsninger som Magento. Rubics plasserer seg et sted mellom disse, uten at det blir for teknisk for uerfarne brukere. 

Rubics er hundre prosent norskutviklet, og bygget på en rask og moderne plattform. Du får også full støtte fra oss hvis du trenger hjelp til noe, eller har innspill til endringer av programvaren. 

lynraske nettsider - viser mobil og desktop

Lynraske nettsider på mobil og desktop

Den tålmodige kunden er så å si ikke-eksisterende i 2022, og dette gir store utslag på nett. En nettside eller nettbutikk som bruker for lang tid, risikerer å aldri bli vurdert engang. Her snakker vi om bare ett sekund eller to for mye, før kunden avbryter og prøver noen andre.

Dette er kostbare sekunder. Hastigheten på nettsiden din har altså direkte påvirkning på bunnlinja, og så lenge man følger retningslinjer for best practice under publisering får Rubics toppscore både på mobil og desktop.

planter

Vi tilbyr totalleveranse

Å beholde en nettside som ikke fungerer optimalt, er lite økonomisk gunstig. Det betyr imidlertid ikke at en ny nettside alltid løser alle utfordringene dine. Analysene og kartleggingen du gjør i forkant er derfor det aller viktigste, og vi kan hjelpe deg.

Apriil Digital Oslo er satt sammen av tverrfaglige team som ivaretar både brukeropplevelsen og kundereisen. Teamene består av utviklere, UX-designere, kreatører, digitalmarkedsførere, innholdsprodusenter og analytikere, og de settes sammen for å møte behovet til din bedrift. 

Vår største styrke er ønsket om å ivareta din merkevare gjennom alle ledd – helt fra forabeidet med en ny nettside, via markedsføring og annonsering til sikring av kunder og leads.

Vedlikeholdsfri nettside og nettbutikk

Våre Rubics-kunder har ingen grunn til å bekymre seg for at nettsiden deres ikke er teknisk oppdatert, eller ikke svarer til søkemotorenes krav. Som en del av en felles kodebase er Rubics alltid optimalisert, selv om aktører som Google endrer algoritmene sine kontinuerlig.

På denne måten er nettsiden din alltid oppdatert, og SEO-effektene risikerer ikke fall som følge av endringer hos søkemotorene.

meld deg på

Hvordan lage en nettside med Rubics?

Alle som har erfaring med publiseringsløsninger (CMS) vil finne seg godt til rette i Rubics. Her kan du fritt teste hvordan ulike komponenter fungerer, og se det foreløpige resultatet i en live forhåndsvisning. 

Skulle det likevel være noe du trenger hjelp til, ønsker å endre, eller kanskje du har et forslag til ytterligere forbedringer, har vi et team med norske utviklere i staben som gjerne bistår. 

Vi leverer nettsider til disse:

snorre dataminelStendilogoen til reisearrangøren Come on localAlt installasjon

Kontakt oss

Har du et prosjekt du ønsker at vi skal se på? Fortell oss kort hva det gjelder i skjemaet under, og vi tar kontakt.